donderdag 5 mei 2011

Dag 6 At Sea

Als we om ongeveer 8:30 wakker worden, varen we langs Cuba. Vanmorgen hebben we om 9:45 een caracter breakfast in restaurant Parrot Cay. Onze tafelgenoten zijn er niet dus ontbijten we met z’n drieen. Terwijl we eten komen er allerlei caracters langs zoals Knabbel en Babbel, Pluto en Minie Mouse. Onze server maakt verschillende hoofddeksels van de servetten. De foto’s spreken voor zich!


Om 11:00u worden Hen en Margriet verwacht in de Vista Spa voor de tooth whitening treatment. Ik besluit mijn ontbijt er af te lopen op de loopband. Na het hardlopen maak ik gebruik van de douche in de Spa waar badjas, slippers, shampoo, gezichtstonic etc. allemaal aanwezig is.

Net als gisteren is er vandaag weer een foodpreperation presentation. Om 13:00u zitten we klaar om te zien hoe de zalm in filodeeg wordt gemaakt. Ook nu krijgen we een stukje om te proeven en is er een winetasting.

De tijd vliegt en lunchtijd is aangebroken. We gaan naar Topsiders en kiezen wat we lekker vinden van het buffet. Het thema is Italiaans. Een salade met mozzarella, een veggie sandwich en toch ook twee overheerlijke toetjes (cheesecacke en vanilla creme) vullen het buikje.

Na nog even nagenoten te hebben op het dek, ga ik naar de Vista Spa voor m’n hot stone massage. Dat was erg relaxing al waren de stones echt hot! Herboren glibber ik (van de massage-olie) terug naar de hut terwijl Margriet nu met hete stenen bewerkt wordt. Hen is nu een tour door het schip aan het doen waarbij verteld wordt over het design en het hoe en waarom van het schip.

Als we die middag op het balkon van de hut staan, zien we dolfijnen door de golven springen.

De show van vanavond heet Twice Charmed, the Cinderella story with a twist. Het is een broadway style show waarin het verhaal van Assepoester wordt verteld maar dan net een beetje anders. Om 19:50 is deze afgelopen en gaan we ons in de hut klaarmaken voor het diner. Vanavond is het formal night, dat betekent dat we in het net moeten. Margriet en ik trekken onze mooie jurk aan en Hen gaat in pak. Eenmaal op ons paasbest, lopen we naar Parrot Cay waar het diner plaatsvindt.



Ook de servers en onze tafelgenoten zijn helemaal chique. We eten salade met peer, asperges, gnocchi en shrimp tagliatelle. De toetjes zijn weer niet te weerstaan en de bordjes gaan helemaal leeg. Morgen vroeg op vanwege een excursie op Grand Cayman dus tijd om onder de wol te gaan. Stoffel ligt ons al op te wachten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten